Ghostbusters-elokuvan tähdet paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uudesta Ghostbusters-elokuvasta on huhuttu jo vuosikymmenten ajan, mutta vasta nyt jatko-osa on edennyt varsinaiseen tuotantoon asti. Paul Feigin ohjaama elokuva tulee kertomaan uudesta, kokonaan naispuolisista jäsenistä koostuvasta Haamujengistä.

Nyt aikaisemmin muun muassa Bridesmaids ja The Heat -elokuvat ohjannut Paul Feig on paljastanut tulevan elokuvan pääroolien näyttelijäkaartin. Uuden Ghostbustersin pääosissa nähdään komediennet Melissa McCarthy, Kristen Viig, Kate McKinnon ja Leslie Jones. Ohjaaja paljasti tiedon Twitter-tilillään.

Uutista ei ole vahvistettu Sony-yhtiön taholta, mutta Hollywood Reporter -lehden mukaan ainakin Melissa McCarthy on jo allekirjoittanut sopimuksensa roolista elokuvastudion kanssa. Vuonna 2016 teattereihin saapuvan uuden Ghostbusters-elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa New Yorkissa tänä kesänä.