Isä teki teineilleen opetusvideon: ”Tämä tässä on imuri”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuoria on välillä vaikea saada siivoamaan ja innostumaan kotitöistä, kun ystävät ja muut menot tuntuvat varmasti niin paljon mukavammalta. Eräs perheenisä on ottanut järeämmät aseet käyttöön ja avannut keskustelun lapsiensa kanssa heidän tutulla maaperällään, eli sosiaalisessa mediassa.

Will Reid kertoo olevansa kahden teini-ikäisen lapsen Jamesin ja Bethin isä. Reid toivoisi, että teinit kuuntelisivat häntä ja auttaisivat vanhempia kotiaskareissaan. Isä on kuvannut nuorisoaan varten opetusvideon, jonka aiheena on imurin käyttö ja imurointi.

Hän selventää aluksi, mitä imurilla tehdään ja miten se laitetaan päälle. Hän kertoo äänen saattavan muistuttaa sitä ärsyttävää ääntä, jonka teinit kuulevat yrittäessään nukkua puoleen päivään saakka viikonloppuisin. Videossa ei kerrota, ovatko Reidin tekemät opastusvideot tehonneet Jamesiin ja Bethiin, mutta tämä on jo viides opetusvideo, jonka Reid on heitä varten tehnyt.