Johnny Deppiltä hämmentävä selitys myöhästymiselle: ”Chupacabra hyökkäsi!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Johnny Depp on kierrellyt mailmaa markkinoimassa uutta Mortdecai-elokuvaansa. Siihen liittyen Tokiossa järjestettiin lehdistötilaisuus, jossa Depp olisi haastateltavana. Miehen osallistuminen tilaisuuteen kuitenkin peruuntui viime hetkillä.

YouTube
YouTube

Lehdistötilaisuus siirrettiin miehen poissaolon takia seuraavalle päivälle. Johnny Depp saapui sovittuna aikana haastateltavaksi ja antoi toimittajille erikoisen syyn alkuperäisen tilaisuuden peruuntumiselle.

Mies kertoi, että hänellä oli flunssa, mutta se ei ollut oikea syy poissaololle. Sen sijaan oikea syy oli se, että hänen kimppuunsa oli hyökännyt mystinen Chupacabra. Depp kertoi painineensa hirviön kanssa ja heittäneen otuksen ulos hotellin 23. kerroksesta.

Erikoisesta huumorintajustaan tunnettu Johnny Depp antoi mielikuvituksellisen selityksen toimittajille ja vaihtoi sitten puheenaihetta. Daily Mail -lehden mukaan monelle jäi epäselväksi oliko kyseessä vitsi vai oliko mies kenties jälleen humalassa.

Joka tapauksessa mies sai erikoisella selityksellään lehdistön huomion ja epätavallinen lehdistötilaisuus päätyi lehtien otsikoihin. Depp onnistui ovelasti saamaan näkyvyyttä elokuvan lehdistötilaisuudelle.