Isä jäi kiinni pettämisestä – poika antoi äidille koskettavan lahjan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jokaisessa parisuhteessa on onnellisten hetkien lisäksi vastoinkäymisiä. Erään perheen onnellinen arki oli muuttunut murhenäytelmäksi, sillä perheenjäsenille oli selvinnyt, että isä oli pettänyt äitiä.

Uskottomuus oli ollut kova pala perheenäidille, mutta lastensa takia hän oli yrittänyt pysyä vahvana. Poika oli halunnut piristää äitiään ja hän oli ostanut kaupasta kortin, jossa oli kauniita ja rohkaisevia sanoja tilanteeseen liittyen.

Poika oli löytänyt kortin hyllyltä, jossa myytiin kannustavia kortteja ihmisille, jotka olivat vakavasti sairastuneita tai loukkaantuneita. Poika osti äidilleen rohkaisevan kortin ja julkaisi siitä kuvan Reddit -palvelussa.

Pojan mielestä kortin kauniit runot sopivat tilanteeseen. Poika oli kirjoittanut korttiin, että sanat toimivat varmasti ädin kokemiin vastoinkäymisiin. Lopuksi poika vielä pahoitteli, että isä on idiootti.