Hervoton Tinder-profiili – mies julkaisi exien antamat arvostelut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seattlelainen Jake Chapman on hauskuuttanut ihmisiä omaperäisellä Tinder-profiilillaan. Mies on nimittäin pyytänyt ex-tyttöystäviään kirjoittamaan hänelle arvostelut, jotka hän on julkaissut profiilinsa kuvauksessa.

Tinder
Tinder

Miehen huumorintajuinen suhtautuminen deittailupalvelua kohtaan käy ilmi julkaistuista arvosteluista. Mies on nimittäin julkaissut myös ne arvostelut, jotka eivät ole imartelevia.

Arvosteluista löytyy kommentti entiseltä tyttöystävältä, jonka mukaan mies oli heidän tapailuaikanaan ääliö. Ainoastaan yksi entisistä tyttöystävistä on kirjoittanut miehestä arvostelun, jonka mukaan Jake on mahtava tyyppi.

Profiili on saanut hyvän vastaanoton ja ihmiset ovat naureskelleet hänen rehellisille arvosteluilleen. Mies on persoonallisella tavallaan onnistunut saamaan muiden Tinder-käyttäjien huomion. Toivottavasti erikoiset arvostelut ovat poikineet miehelle myös yhteensopivuuksia.