UPS-kuriirin järjetön sikailu valvontakameraan – rikkoi paketin ja virtsasi pihalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Yhdysvalloista kantautuneesta tapauksesta, jossa UPS-kuski laiminlöi työtään rajulla tavalla. Mies päätyi videonauhalle potkiessaan ja hakatessaan 10.000 euron arvoista pakettia, jonka hänen oli määrä toimittaa New Yorkista Pittsburghiin.

YouTube
YouTube

Nyt kaikkien aikojen hunoimmalta USP-lähetiltä vaikuttanut mies on saanut kuitenkin kilpailijan kyseenalaisen tittelin hallitsemisemisesta. Ben Lucas -niminen mies tilasi muun muassa ammuksia, kemikaaleja ja aseiden putsaamiseen tarkoitetun laitteen. Paketti saapui miehelle aidan yli heitettynä ja rikkinäisenä.

Turvakameran nauha paljasti lähetin heittäneen paketin aidan yli, sillä aidan portti oli lukittu. Laatikon sisältö vahingoittui heiton yhteydessä. Paketin heittäminen aidan yli ei ilmeisesti ollut vielä tarpeeksi, sillä tämän jälkeen kuski päätti virtsata Lucasin kodin seinälle.

– Käytännössä maksoin siitä, että joku tuli kusemaan kotini päälle, Ben Lucas totesi paikallisten Local 2 -uutisten haastattelussa.

Lucas otti yhteyttä UPS-kuriirifirmaan tapauksen johdosta, mutta ei ensin saanut edes kunnollista anteeksipyyntöä tapauksesta. Sittemmin yhtiön edustajat ovat katsoneet videon, pyytäneet tapahtumaa anteeksi ja erottaneet paketin toimittaneen miehen virastaan.