Vanessa Hudgensista kuoriutui upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens nousi aikoinaan Miley Cyrusin ja Selena Gomezin tapaan julkisuuteen Disney-yhtiön teinitähtenä. Kuten kollegansa, tähti on sittemmin pyrkinyt eroon kiltistä imagosta näyttelemällä elokuvissa kuten Machete Kills ja Spring Breakers.

26-vuotias tähti on näyttelemisen ohella tehnyt töitä myös mallina. Nyt Vanessa Hudgens nähdään vaatemerkki Bongon mainoskasvona esittelemässä mallistoa, jota hän on myös ollut itse luomassa. Kuumissa kuvissaan tähti esittelee niin paljastavia uimavaatteita kuin arkisempiakin asusteita.

Vanessa Hudgens tunnetaan edelleen parhaiten rooleistaan huippusuosituissa High School Musical -elokuvissa. Muiden entisten teinitähtien tapaan näyttelijätär on kokeillut siipiään myös musiikin parissa, mutta menestynyttä laulajaa hänestä ei ikinä tullut.