7 faktaa naisen rinnoista: ”Näin suuret ovat keskimäärin…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikilla naisilla on rinnat ja ne ovat luonnollinen asia. Rintoihin liittyy monia myyttejä ja uskomuksia, ja osa ei taas tiedä rinnoista juuri muuta kuin niiden olevan kiinnostavia. Gurl.com-sivusto kertoo Youtubeen julkaisemallaan videolla seitsemän mielenkiiintoista faktaa rintoihin liittyen.

Rintojen keskimääräinen paino on noin 500 grammaa per rinta. Guinnessin ennätystenkirja on kuitenkin rekisteröinyt ennätyksen, jossa naisen rinnat painoivat luonnostaan 25,5 kilogrammaa per rinta ja hänen rintaliivien kokonsa oli peräti 102 ZZZ.

Videolla kerrotaan, että rinnat ovat lähes kokonaan pelkkää rasvaa ja suurimmalla osalla naisista rinnat ovat eri kokoiset. Vasemman ja oikean rinnan koko voi vaihdella jopa 20 prosenttia. Mielenkiintoinen fakta on myös se, että yhdellä 50 naisesta ja yhdellä 18 miehestä on enemmän kuin kaksi nänniä. Ne näyttävät luomilta ja ovat harmittomia.