Asemies hyökkäsi uutisstudioon – pidätysoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hollantilaisen televisiokanavan uutisstudioon oli rynnännyt asemies ja vaatinut itselleen lähetysaikaa. Tilanne oli saanut reportterit kauhun valtaan ja he yrittivät rauhotella miestä.

YouTube
YouTube

Asemies oli kertonut olevansa yksi tunnetun hakkeriryhmän jäsenistä. Hollantilaisen yleistelevision kanava pimeni tapauksen johdosta tunneiksi. Studion työntekijät kuvasivat tilannetta salaa videolle.

Metro-lehti uutisoi, että asemies uhkaili työntekijöitä aseella ja pommeilla. Mies väitti, että ellei hän saa lähetysaikaa, niin ympäri Hollantia olevat pommit räjähtäisivät. Vaatimuksista huolimatta mies ei saanut haluamaansa suoraa lähetystä.

Lopulta poliisit iskivät studioon ja pidättivät miehen. Kukaan ei loukkaantunut pidätystilanteessa, vaikka poliisit joutuivatkin turvautumaan sähkölamauttimien käyttöön. Netissä on julkaistu videokuvaa näyttävästä ja tehokkaasta poliisioperaatiosta. Viranomaiset onnistuivat tehtävässsään ja mies saatiin teoistaan vastuuseen.