K-Systemiltä uusi single ja kiertue

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elektronisen musiikin tähti Kimmo ”K-System” Kauppinen julkaisee uuden I Got A Feeling –singlensä tänään. Kappaleen vokaaleista vastaavat muun muassa David Guettan, Swedish House Mafiasta tutun Axwellin ja Timbalandin kanssa yhteistyötä tehnyt laulajalegenda Max’C.

– Olen työstänyt uutta materiaalia kaikessa hiljaisuudessa, ja koen että nyt on hyvä hetki tulle esille hieman ”EDM-valtavirrasta” poikkeavan kappaleen kanssa. I Got a Feeling on ennen kaikkea modernia tanssipop -musiikkia, K-System kertoi.

K-System on kerännyt pitkällä urallaan huomattavaa tunnustusta ja tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa. Hänet on valittu vuoden tuottajaksi ja vuoden artistiksi sekä Emma-ehdokkaaksi. Vuonna 2013 julkaistu Flaming Sambuca -single nousi tanssilistojen kärkisijoille tehden K-Systemistä ensimmäisen suomalaisen elektronisen musiikin artistin, joka on julkaissut Top-10 –hittikappaleen kolmella eri vuosikymmenellä.

Singlen myötä käynnistyy myös koko maan kattava K-System Presents: GLOW PARTY 2015 –yökerhokiertue, jossa K-System esiintyy vierailevien kotimaisten DJ-tähtien kanssa.

K-SYSTEM Presents: GLOW PARTY -kiertue:

31.01. Kouvola, Amarillo Night

06.02. Jyväskylä, Giggling Marlin

07.02. Kuopio, Onnela

27.02. Hamina, Seurahuone

28.02. Lappeenranta, Giggling Marlin

06.03. Oulu, Tivoli

07.03. Kajaani, Onnela

14.03. Valkeakoski, Cabaret

10.04. Hämeenlinna, UP Nightclub (PUSH UP! 10-V)

11.04. Lahti, Tivoli

17.04. Amarillo Lohja

23.05. Nurmijärvi, Venla