Pitbullin ja mäyräkoiran risteytys Rami etsii kotia – erikoinen näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Georgialaiseen löytöeläinkotiin oli toimitettu erikoisen näköinen pentu. Koiran epäsopusuhtaisuus selittyi sillä, että pentu oli pitbullin ja mäyräkoiran risteytys. Isopäinen ja -vartaloinen tappijalka sai nimekseen Rami.

Eläinlääkäri tarkisti pennun ja totesi, että erikoisesta ulkonäöstään huolimatta Rami oli terve yksilö ja adoptiokelpoinen koira. Niinpä löytöeläinkodin hoitajat laativat koirasta ilmoituksen adoptiopalstalleen.

Daily Mail -lehden mukaan söötti hännänheiluttaja on saanut runsaasti hakemuksia. Vaikka osa ihmisistä on pitänyt koiraa kauhistuttavana ja tyrannosaurusmaisena, on suurin osa Ramia koskevasta palautteesta ollut positiivista.

Ihmisten mielestä koiran persoonallinen ulkonäkö on tehnyt koirasta entistä hellyttävämmän. Löytöeläinkoti on varma, että Rami löytää rakastavan kodin itselleen. Lemmikille on tarjoitunut satoja adoptoijia ja vaikuttaisi siltä, että pian Rami tulee jonkun onnekkaan perheen uusi jäsen.