Rakastettu julkkiskoira kadonnut – etsitään televisiossa saakka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi Beverly Hillsin tunnetuimmista maltankoirista on kadonnut. Ostoskadulla omistajansa vaateputiikin edessä päivystänyt Charlie on hävinnyt. Monet julkisuuden henkilöt ovat pyytäneet apua ihmisiltä, jotka mahdollisesti näkivät koiran katoamispäivänä.

Ostoskadulla oleva valvontakamera on kuvannut koiran katoamisen videolle. Materiaalin mukaan Charlie käveli kadulla ja hetken kuluttua raskaanaoleva nainen otti koiran syliinsä. Sen jälkeen koiran sijainnista ei ole ollut tietoa.

Koiranomistaja on ollut murheen murtama. Monet paikalliset ovat yrittäneet auttaa koiran etsinnöissä. Beverly Hillsissä asuville Charlie on vanha tuttu, joka pyörii omistajansa vaatekaupassa ja kadulla vapaana. Hyväkäytöksisellä koiralla on ollut tapana tervehtiä asiakkaita.

Koiran kiltteyden takia hännänheiluttaja on ollut helppo kidnapata. Paikallinen uutistoimisto kertoi koirasta lähetyksessään ja pyysi asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä. Toivottavasti koira löytyy ja pääsee takaisin omistajansa luokse.

No questions asked , please if anyone has any information , please call !

Kuva, jonka George Lopez (@georgelopez) julkaisi