Tästä syystä yksisarvisia ei ole – ainakaan enää?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa on viime päivinä kohistu julkisuudessa niin sanotusta yksisarvishoidosta, jonka taustat ja toimivuus ovat enemmän kuin kyseenalaisia. Nyt BETC Paris on julkaissut Youtubessa kertomuksen siitä, miksi yksisarvisia ei enää ole olemassa.

Video on todellisuudessa Ranskassa esitettävän Canal+-kanavan mainos. Videolla Nooa seisoo arkissaan ja toimittaa eri eläinlajien edustajia pareittain sisälle laivaan. Nooa luo mieheen merkitsevän katseen ja kysyy häneltä, että missä yksisarviset ovat.

Mies lähtee hädissään etsimään yksisarvisia myrskystä ja löytää kaksi kaunista lajin edustajaa. Mies tuo yksisarviset laivaan ja Nooa muun miehistön kanssa hykertelee tyytyväisyydestä. Videon loppupuolella mies huomaa vahingossa tuoneensa laivaan kaksi oria ja järkyttyy. Tässä parodiaversio siitä miksi mystiset yksisarviset ovat mahdollisesti voineet kuolla sukupuuttoon.