Brooklyn Decker estottomana Sports Illustratedin videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen malli-näyttelijä Brooklyn Decker nousi muutama vuosi sitten julkisuuteen, kun neitokainen poseerasi ahkerasti Sports Illustrated -lehdessä. Tänä vuonna tähti tullaan näkemään Netflixin uudessa Grace and Frankie -komediasarjassa.

Nyt 27-vuotias malli nähdään Sports Illustrated -lehden tuoreella Youtube-videolla. Video sukeltaa Brooklyn Deckerin uimapukunumeroa varten tehtyjen rohkeiden valokuvaussessioiden kulissien taakse, ja malli myös kertoo mietteitään lehden kannessa poseeraamisesta.

Ohiossa varttunut Brooklyn Decker aloitti malliuransa jo teini-ikäisenä, kun eräs agentti huomasi neitokaisen kauneuden ostoskeskuksessa. Viime vuonna mallikaunotar kertoi Self-lehdelle sairastaneensa nuorempana syömishäiriöitä. Hän kuitenkin selätti ruoka-ongelmansa isänsä avustuksella. Decker on naimisissa amerikkalaisen tennispelaajan Andy Roddickin kanssa. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Battleship, Mitä odottaa kun odotat ja Just Go with It.