Erikoinen kohtaaminen uima-altaassa – perhe kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisen perheen uima-altaalle oli ilmestynyt kutsumattomia vieraita. Perheenjäsenten uintivuoro siirtyi myöhemmälle, sillä altaan reunalla luikerteli käärme ja vedessä polski lisko. Perheenisä päätti taltioida tilanteen ja kuvasi matelijoiden kohtaamisen videolle.

YouTube
YouTube

Käärme oli selvästi saalistusretkellä ja vedessä polskiva lisko oli kiinnittänyt sen huomion. Kun lisko lähti uimaan kohti veden pintaa, sukelsi käärme uima-altaaseen. Nopeasta toiminnasta huolimatta käärme ei onnistunut nappaamaan liskoa. Hetken jahdattuaan saalistaan käärme pysähtyi. Perheenisä huomasi, että hänen läsnäolonsa häiritsi käärmeen puuhia.

Lisko onnistui uimaan käärmettä pakoon ja paikoilleen jähmettynyt käärme kääntyi tuijottamaan kameralla kuvaavaa perheenisää. Mies totesi videolla, että käärme taisi huomata hänet, sillä se tuijotti suoraan kameraan. Käärmeen intensiivinen tuijotus sai perheenisän lopettamaan dokumentointinsa ja perääntymään paikalta. Nälkäinen käärme jäi tällä kertaa ilman saalista.