Leffayhtiö vahvisti: Kauhuelokuva The Ring tekee paluun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauhuelokuvien kulttiklassikon maineen saanut The Ring on saamassa jatkoa. Vaikka elokuva tulee olemaan alkuperäisen The Ring -elokuvan Reboot-versio, on se saman tarinan kolmas jatko-osa. Paramount Pictures -elokuvayhtiö on ilmoittanut, että elokuva valmistuu tänä vuonna.

Kauhuelokuvien ystäville on tiedossa myös muita hyviä uutisia. Elokuvayhtiöt ovat nimittäin julkistaneet tiedon, jonka mukaan elokuvat Perjantai 13. ja Paranormal Activity ovat myös saamassa jatkoa tämän vuoden aikana.

Alunperin Perjantai 13.- elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa marraskuussa 2015 ja elokuvan esitysillaksi oli valittu perjantai 13. päivä. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että elokuvan tekoa on lykätty, sillä The Ring -elokuvaprojekti haluttiin saada käyntiin. Niinpä The Ring ilmestynee valkokankaille marraskuussa Perjantai 13. -elokuvan sijaan.