Kerrostalon kokoinen jättiaalto videolle – jyräsi surffarit alleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arvostettu kuvaaja Giora Koren on onnistunut taltioimaan kameralleen videon valtavasta aallosta Havajilla. Mauin tunnetulla Jaws-suffispotilla kuvattu video saa ihokarvat nousemaan pystyyn. Merestä muodostuva hyökyaalto sai surffaajat perääntymään ja luovuttamaan aallon suosiolla.

Videolta näkyi kuinka mereltä saapuva aalto keräsi voimiaan. Näyttävä hyökyaalto purkautui surffaajien edessä saaden aaltoa odotelleet sukeltamaan pinnan alle. Koren on julkaissut upean videonsa netissä. Kyseinen video kilpailee XXL Big Wawe -kuvauskilpailussa.

Jättiläismäisimmän ja kuvauksellisimman aaltojen myllytyksen kuvannut vie voiton. Vaikka suuret aallot ovat Jaws-surffispotilla tuttu näky, on Koren onnistunut olemaan oikealla paikalla oikeaan aikaan. Vakuuttava videomateriaali on jännittävää katsottavaa ja saa katsojan huokaisemaan helpotuksesta, ettei ollut kyseisellä hetkellä vedessä surffispotin läheisyydessä.