Kim Kardashian paljasti: Uusi lapsi työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Loppuvuodesta takapuolellaan internetin rikkonut Kim Kardashian synnytti vuonna 2013 esikoislapsensa, North Westin. Viime syksynä realitytähden ja Kanye Westin huhuttiin jo odottavan uutta lasta.

Raskaushuhut eivät ilmeisesti pitäneet paikkansa, mutta nyt Kim Kardashian on paljastanut People-lehdelle uuden vauvan olevan ainakin suunniteilla. Tähden mukaan toinen lapsi olisi erittäin tervetullut lisä, ja hän kertoo yrittäneensä tehdä viime aikoina uutta lasta Kanyen kanssa.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin seuraavasta lapsesta on huhuttu jo North Westin syntymästä lähtien. 34-vuotias Kim kuvaili taannoin raskausaikaansa Jumalan rangaistuksena, sillä hän koki olevansa tuolloin rumimmillaan. Sittemmin tähti on kuitenkin saanut hyvän itsetuntonsa jälleen takaisin.