Kissat ”keskustelivat” ovella – naapurisopu vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikinomistaja on kuvannut videolle tilanteen, jossa naapurin kissa tuli tervehtimään perheen viirusilmää etuoven taakse. Ilmeisesti naapuri ei ollut osannut kunnioittaa perheen kissan reviiriä ja kissojen välinen mumina alkoi yltyä.

Kun naapurin kissa lähestyi verkko-ovea, perheen kissa raivoistui. Selvästikään naapuri ei ollut tervetullut sisälle. Välittämättä kotiaan puolustavasta kisusta naapurin katti jäi näyttävästi makaamaan kuistille.

Omistaja on julkaissut huvittavan videon netissä. Kissojen kommunikointi kuulostaa jonkinlaiselta keskustelulta. Perheen kissa ei selvästi ollut mielissään naapurin yllätysvierailusta ja yritti häätää epämiellyttävän vieraan. Videolta ei selvinnyt saivatko naapurukset välinsä selvitettyä.