Taapero yritti pysäyttää TV-tekstityksen sanoja – ei toiminutkaan kuin iPad

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen pojan äiti oli yllättänyt poikansa television äärestä. Perheenäidin hämmästykseksi poika yritti pysäyttää ruudussa liikkuvia sanoja käsillään. Taaperonsa puuhastelusta huvittunut äiti päätti kuvata videolle poikansa tempauksen.

Söötillä kotivideolla taapero seuraa huolestuneena, kuinka uutislähetyksen tekstisyötössä olevat sanat kiitävät pois televisiosta. Poika yritti epätoivoisesti pysäyttää sanoja painamalla kätensä sanojen päälle. Pienen pojan hämmästykseksi sanat kuitenkin karkasivat hänen käsiensä alta.

Karkailevat sanat saivat pojan kiljahtelemaan. Aina kun sanat juoksivat televisioruudun läpi poika huudahti: ”Oh no!”. Hauskalta vaikuttava leikki oli pojalle selvästikin ylivoimainen. Pienokaisen puuhastelu oli äidin mielestä sen verran viihdyttävää, että hän päätti jakaa kotivideonsa netissä muiden iloksi.