Poika rakensi kettuansan takapihalle – vanhemmat löysivät sieltä järkyttävän yllätyksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Dakotalainen pariskunta oli huomannut takapihalla olevan ansan lauenneen. Ansa oli pariskunnan pojan tekosia ja he päättelivät, että häkkiin oli livahtanut epäonninen kettu. Lähestyttyään ansaa todellisuus kuitenkin paljastui.

Häkin sisällä oli nimittäin vihaisesti sähisevä puuma. Vanhemmat päättivät päästää eläimen pois ansasta, mutta suuren kissapedon läsnäolo sai heidät suunnittelemaan vapautusta tarkemmin. Pelokas kissapeto saattaisi puolustautuakseen purra tai hyökätä häkkiä kolistelevan kimppuun. Toinen puolisoista kuvasi kaikesta huolimatta pelastusoperaation videolle.

Häkissä sähisevä kissapeto oli valmis puolustautumaan ja tilanne vaikutti vaaralliselta. Lopulta mies onnistui avaamaan häkin oven ja poistui luukun edestä. Kissa pinkaisi vauhtiin ja katosi hetkessä metsän uumeniin. Toivottavasti pariskunta sulki ansan luukun, ettei muut puumat tai metsäneläimet jää jumiin samaan ansaan.