Teinitytön meikkivinkki – kekseistä ripsiväriä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annika Kela

Muotiin, meikkaamiseen ja hiustyyleihin liittyviä tutoriaalivideoita tekevä Katharine Ward on lisännyt Youtube-tililleen uuden meikkivinkkivideon. 16-vuotias neitokainen opastaa videolla, kuinka kekseistä voi tehdä ripsiväriä.

Kyseisellä videolla ripsivärin tekemiseen käytetään Oreo-keksejä, tai suomalaisille tutumpia Domino-keksejä. Kekseistä poistetaan täytteet ja sitten ne jauhetaan jauhoksi. Sen jälkeen jauhoihin lisätään muun muassa vettä ja meikin pohjustusainetta.

Valmis seos muistutti suklaakastiketta. Valmiin tuotteen Ward kauhoi sille tarkoitettuun säilytyspurkkiin. Sen jälkeen hän kaivoi esiin ripsiharjan ja alkoi lisätä suklaista ripsiväriä taivutettuihin ripsiin.

Teinityttö näytti ylpeänä videolla kuinka paljon ripsiin sai keksiripsivärillä tuuheutta ja näyttävyyttä. Vaikuttaisi siltä, että ainoastaan Ward on testannut keksiripsiväriä, joten aineen turvallisuudesta tai kestävyydesta ei voi mennä takuuseen. Jokainen testatkoon meikkivinkkiä omalla vastuullaan.