NHL-pelaajat saivat GoPro-kamerat – tältä peli näyttää Tuukka Raskin silmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli ei satu olemaan itse pelaaja tai tuomari, täytyy jääkiekkoa yleensä seurata joko kaukalon sivuilla olevista katsomoista tai kotisohvalta käsin. Jääkiekon yhdysvaltalaisen ammattiliiga NHL:n lyöttäydyttyä yhteistyöhön kamervalmistaja GoPro:n kanssa lätkäfaneille tarjotaan aivan uudenlainen näkökulma kiekkokaukalon sisäpuolelle.

Tuoreella Youtube-videolla joukko NHL:n ammattilaisia päästetään luistelemaan New Jersey Devilsin Newarkissa sijaitsevalle harjoituskentälle GoPron HERO3 ja HERO4 -kameroin varustettuna. Miesten taitoja ja peliä päästään seuraamaan ennennäkemättömällä tavalla, kuin katsoja olisi itsekin luistelemassa kaukalon jäällä NHL-pelaajien keskellä.

Yksi videon tähdistä on suomalainen jääkiekkotähti Tuukka Rask.