Teinipoika haluaa Selena Gomezin treffeille – mykistävä treffikutsu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alabamalainen opiskelija Cole LaBrant on päättänyt lähestyä poptähti Selena Gomezia musiikkivideon avulla. Nuori mies haluaa nimittäin saada Gomezin avecikseen koulunsa tanssijaisiin. Hän on nähnyt paljon vaivaa videon kuvaamiseen ja toivoo saavansa unelmien deitin tanssijaisiin.

Viimeisen vuoden opiskelijana koulun tanssijaiset ovat miehelle iso juttu. Netissä julkaistu humoristinen musiikkivideo on eeppinen. Cole on tehnyt videon, johon on koostettu Gomezin hittibiisejä.

Videossa on esitelty mahdollisimman monta musiikkivideoissa käytettyä elementtiä, on rannalla kävelyä, tanssimista ja haikailua kukkien keskellä. Videon ansiosta mies olisi varmasti saanut kenet tahansa koulustaan vastaamaan pyyntöön myöntävästi. Mutta koska mies haluaa Selena Gomezin avecikseen on kyse haastavammasta tilanteesta. Jää nähtäväksi suostuuko poptähti miehen avecksi.