Totuus kuullaan pikkutytön suusta – paljasti miksi ei pidä kissoista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs pikkutyttö on kertonut äidilleen syyn, minkä takia hän ei ole kissaihminen. Suloiset viirusilmät eivät ole tytön mieleen sen takia, että ne esittelevät takamustaan. Perheenäiti on kuvannut hauskan kotivideon tyttärestään, jossa tyttö kertoi, että kissat eivät ole kivoja koska ne esittelevät peräreikäänsä.

Söötit kehrääjät ovat tytön mielestä liian röyhkeitä ollakseen hänen suosiossaan. Osa koirista syyllistyy kissojen tapaan takamuksensa esittelyyn.

Videolta ei käy ilmi, ovatko koirat läpäisseet vaatimukset, joilla luokitellaan onko lemmikki kiva vai ei. Tytön rehellinen vastaus on kuitenkin verratonta kuunneltavaa. Vanhemmat ovat varmasti saaneet tyttärensä vastauksesta kunnon naurut.