Jennifer Lawrence ja Chris Martin yhä yhdessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosituista Nälkäpeli-elokuvista tunnettu näyttelijätär Jennifer Lawrence on yhdistetty romanttisessa mielessä Coldplay-yhtyeen jäseneen Chris Martiniin. Parin suhteesta on huhuttu kuukausia, mutta kumpikaan osapuoli ei ole vahvistanut tietoa virallisesti.

Vielä muutama kuukausi sitten pari näyttäytyi yhdessä ja paparazzit onnistuivat räpsimään kuvia pariskunnan hempeilystä. Sen jälkeen kaikki muuttui, sillä Lawrence ja Martin eivät enää näyttäytyneet yhdessä. Parin käyttäytyminen viittasi siihen, että suhde oli kariutunut.

Pitkän tauon jälkeen Jennifer ja Chris ovat esiintyneet pariskuntana julkisesti. Näyttelijätär ja laulaja nähtiin saapuvan yhdessä One Direction-yhtyeen jäsenen Harry Stylesin ylellisille syntymäpäiväjuhlille.

Martin ja Lawrence olivat juhlissa yhdessä maailmanluokan tähtien edessä. Daily Mail -lehden mukaan pari ei ole todennäköisesti missään vaiheeessa eronneet, vaan he ovat nerokkaasti osanneet pitää matalaa profiilia suhteestaan. Vaikuttaisi siltä, että Jenniferin ja Chrisin lempi leiskuu edelleen ja pari on onnistuneesti harhauttanut mediaa muutaman kuukauden ajan.