Miehet pelasivat Jengaa hiirenloukulla – tuloksena kivulias tappio!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi kilpailuhenkistä miestä oli päättänyt tehdä tunnetusta tornipelistä astetta haastavamman. Ilmeisesti tavallinen Jenga-peli ei ole ollut tarpeeksi jännittävä, joten miehet olivat kasanneet pienen tornin juustoa hiirenloukun päälle.

Elite Daily -lehden mukaan pelin idea oli sama kuin tavallisessa tornipelissä, eli pelaajat ottivat paloja pois tornista kaatamatta sitä. Tässä versiossa juustojen heilahtaminen tulisi johtamaan loukun laukeamiseen. Monelle hiirenloukkuversion pelaaminen kuulostaisi järjenvastaiselta.

Hiirenloukulla leikkiessä on syytä olla erittäin varovainen, sillä vaikka juustotorni ei kaatuisikaan, saattaa loukku laueta pienistäkin virheliikkeistä. Tässä tapauksessa tappio tuli karvaana ja kivuliaana toiselle pelaajista.