Paris Hilton ei rintavakoaan peittele – herutuskuvissa pääosassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seurapiirikaunottarena ja hotelliperijättärenä tunnettu Paris Hilton on julkaissut netissä rohkeita heruttelukuvia. Neitokainen on räpsäissyt kuvan rintavaostaan ja julkaissut sen Instagramissa faniensa iloksi.

#GlamTime

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

Kuvan perusteella Paris oli valmistautumassa valokuvaussessioon, josta hän julkaisi myös lyhyen videon sosiaalisessa mediassa. Kaunottaren poseeraaminen muodikkaissa kuvissa onnistui kuin luonnostaan. 33-vuotiaalla tähtösellä on paljon kokemusta mallina työskentelemisestä ja se myös näkyi.

Hilton eläytyi rooliinsa kameran edessä ja voidaan olla varmoja, että kuvaaja sai hyvää materiaalia lehtikuvia varten. Daily Mail -lehden mukaan Hilton on pitänyt matalaa profiilia deittailurintamalla. Neitokaisen on huhuttu tapailevan 18-vuotiasta australialaismallia. Vaikka Paris on esiintynyt useissa hempeilevissä kuvissa miehen kanssa, ei hän ole virallisesti myöntänyt tapailevansa nuorta komistusta.

Strike A Pose

A video posted by Paris Hilton (@parishilton) on