Poliisi julkaisi pysäyttävän valistusvideon – järjetöntä varomattomuutta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiviranomaiset ovat päättäneet julkaista valistusvideon siitä, miten ei kannata toimia tasoristeyksessä. Lyhyen ajan sisällä tasoristeysten valvontakamerat ovat taltioineet huolestuttavaa materiaalia ihmisten käyttäytymisestä liikenteessä.

YouTube
YouTube

Viranomaiset ovat olleet erittäin huolissaan siitä, kuinka välinpitämättömästi ihmiset ovat toimineet videoiden perusteella. Netissä on julkaistu kooste tilanteista, joissa ihmiset ovat käyttäytyneet vaarallisesti tasoristeyksissä.

Koosteen on tarkoitus valistaa ihmisiä siitä, kuinka ei pidä käyttäytyä. Pelleilemällä ja toimimalla varomattomasti aiheuttaa vaaratilanteen itsensä lisäksi myös junassa matkustaville. Junan pysäyttäminen vauhdista ei onnistu hetkessä. Poliisin julkaisemat tilanteet ovat pelottavaa katsottavaa, mutta onneksi kukaan videossa olleista ei loukkaantunut.