Voiko koira nukahtaa pystyyn? Katso ensin tämä video

Viihdeuutiset · Annika Kela

Päivän seikkailuista uupunut koira oli näyttänyt omistajilleen hauskalla tavalla väsymyksensä tason. Koiralla oli ilmeisesti ollut pitkä metsästys- tai päivystysvuoro takanaan, sillä koiralla oli vaikeuksia pysyä hereillä.

Leirinuotion ääressä istukselleet miehet olivat huomanneet koiransa torkahtelun ja päättivät kuvata hauskan tilanteen videolle. Miehet eivät kyenneet pidättämään nauruaan koiran notkahdellessa unisena heidän vieressään.

Väsynyt koira yritti viimeiseen asti esittää, että se kykenee pysymään hereillä. Hännänheiluttaja istui ryhdikkäästi miesten vieressä, mutta notkuva pää paljasti koiran väsymyksen. Suloisella karvakuonolla oli ilmeisesti ollut pitkä päivä takanaan ja päiväunet veivät tällä kertaa voiton.