Yamamay, mikä näky! Emily Ratajkowski hurmaa alusvaatevideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläissyntyinen huippumalli Emily Ratajkowski nousi maailmanmaineeseen Robin Thicken Blurred Lines -kappaleen rohkean videon myötä. Robin Thicke näyttää jääneen yhden hitin ihmeeksi, mutta Emily tekee sen sijaan erittäin nousujohdanteista uraa mallimaailmassa.

Emily Ratajkowski on mukana italialaisen Yamamay-vaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Uudella mainosvideolla 23-vuotias mallikaunotar nähdään esittelemässä yhtiön alusvaateuutuuksia hidastetun kuvan voimin.

Timmivartaloisen kaunottaren ura on ollut nousussa jo pitkään ja tähti on pyrkimässä myös elokuva-alalle. Näyttelemisestä kiinnostunut Ratajkowski on saanut roolin uudesta Entourage -elokuvasta. Huhujen mukaan neitokainen näyttelee tulevassa elokuvassa itseään.