Hurjapäiden hyppykeppitemput uhmaavat painovoimaa – älä kokeile itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet saattavat pitää hyppykeppiä lasten leluna, mutta sen ympärille on kehittynyt myös oikea extreme-laji. Urheilulajin nimi on extreme pogo, eli Xpogo. Xpogossa lajin harrastajat tekevät hyppykepin avulla mitä uskomattomampia temppuja.

People are awesome -kanava on julkaissut YouTubessa videon, jossa hurjapäisiä hyppykeppitemppuja esitellään. Videolla näytetään hidastettuna, miten miehet suorittavat erilaisia hyppyjä ja voltteja hyppykepin avulla.

Hyppykepillä pystyy tekemään todella näyttäviä temppuja. Videolla miehet hyppivät esimerkiksi portaiden yläpäästä askelmien yli voltilla alas ja pomppivat erilaisien aitojen, rakennuksien sekä patsaiden päältä saadakseen temppuihinsa lisää korkeutta.