Hulvaton käytännön pila turvatarkastuksessa – kaverin laukussa muhkea dildo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittikaverusten äijäloma Budapestissä huipentui hulvattomaan dildopilaan. Osa kaveruksista oli päättänyt piilottaa ystävänsä laukkuun dildon. Jotta tekopenis ei jäisi turvatarkastuksessa huomaamatta, olivat kaverukset teipanneet sen vesipullon kylkeen.

Lähtöselvityksen jälkeen miehet saapuivat kentällä turvatarkastukseen. Kentän viranomaiset huomasivat läpivalaisussa, että yhdellä kaveruksissa oli nestettä käsimatkatavaroissa. Niinpä mies pyydettiin syrjemälle, jotta laukku voitaisiin tutkia ja nestesisältö saataisiin tarkistettua.

Pilan kohteeksi joutunut mies saattoi tässä vaiheessa jo arvata, että kaverit olivat tehneet jekun hänen kustannuksellaan. Miehet eivät nimittäin kyenneet pidättämään nauruaan, kun turvatarkastaja tutki laukkua.

Lopulta laukusta löytyi dildo, joka oli teipattu vesipulloon kiinni. Mies naureskeli nolostuneena laukkunsa löydökselle turvatarkastajan katsellessa hämmentyneesti miesporukkaa. Kaverin nolaaminen oli onnistunut ja pila oli mennyt täydestä. Loma miesten kesken oli saanut hauskan loppuhuipentuman.