Nyt on kaikki nähty! Koira opettaa kokkaamaan pasta carbonaran

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kokkausvinkkeihin erikoistunut ruokasivusto Blue Arpron on julkaissut opettavaisen kokkausvideon netissä. Videolla esiintyvä kokki opastaa, kuinka helposti tunnettu pastaherkku valmistetaan. Erikoista videossa on se, että kokki on bostoninterrieri Chef Panda.

Hauskalla videolla Chef Panda valmistaa pasta carbonaraa omistajansa ”pienellä” avustuksella. Suloinen hännäheiluttaja opastaa, että keittiötyöt aloitetaan aina tassujen pesemisellä.

Ilmeistä päätellen koira eläytyi ruoanlaittoon innokkaasti ja jopa intohimoisesti. Kokki näytti ajoittain siltä, että sille maistuisi ruoan raaka-aineet ihan sellaisenaankin. Hulvattoman opetusvideon avulla pasta carbonara onnistuu käden käänteessä tai tassun käänteessä.

Söötti Chef Panda näytti olevan lumoutunut kokkaamansa ruoan tuoksusta. Pasta carbonaran valmistus ei voi olla kovin vaikeaa, jos kerran koirakin siihen kykenee. Kokin aikaansaama lopputulos näytti herkulliselta ja Chef Panda oli selvästi onnistunut tehtävässään.