Koira teki tuhojaan – syyllisestä ei mitään epäilystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirien omistajat ovat julkaisseet hauskoja videoita lemmikeistään, jotka ovat tehneet tuhojaan omistajan ollessa poissa kotoa. Lemmikit osaavat näyttää todella syyllisiltä ja katuvilta, mutta joskus sekään ei ole tarpeen syyllisen löytämiseksi jos koira saadaan itse teosta kiinni.

Kahden koiran omistaja on kuvannut koiristaan videon, jossa mies yrittää selvittää kumpi koirista on vastuussa lattialla olevaan sotkuun. Toinen koirista on repinyt nenäliinapakkauksesta sisällön irti ja levittänyt liinat lattialle.

Omistaja kysyy sohvalla istuvalta koiralta tekikö hän sotkun nenäliinoista ja koira näyttää todella katuvalta. Hänen katseensa on naulattu lattiaan kiinni eikä hän reagoi juuri ollenkaan miehen puheeseen. Kamera paljastaa kuitenkin lopulta, että sohvalla makoileva koira katsoo lattialla seisovaa kaveriaan, joka näyttääkin syyllisemmältä kuin koskaan.