Mies ajoi tahallaan ylinopeutta peltipoliisiin – kosiakseen tyttöystävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävät ja joskus älyttöminkiin mittasuhteisiin paisuneet komistavat ovat perinteisesti olleet amerikkalaisten heiniä. Nyt Saksasta kuitenkin kantautuu uutinen miehestä, joka kirjaimellisesti rikkoi lakia pyytääkseen tyttöystävänsä kättä tavanomaisesta poikkeavalla tavalla.

Lepzigissä asuva Christian Breier asetteli autonsa tuulilasiin kyltin, jossa luki saksaksi ”Menetkö kanssani naimisiin?”. Tämän jälkeen 31-vuotias mies astui ratin taakse ajaakseen tarkoituksella ylinoopeutta nopeuskameran ohi. Christianin täytyi olla tarkka autonsa nopeuden kanssa, sillä mitä kovempi vauhti olisi ollut, sitä kovempi sakko häntä olisi odottanut.

Tempaus onnistui, ja joulupäivänä miehen tyttöystävä sai postissa kosimiskirjeen ja nopeuskameran ottaman valokuvan. Paikalliset viranomaiset jopa auttoivat Christiania suurentamalla kuvan jotta teksti erottuisi paremmin. Romanttinen kaahailija sai tempauksestaan 15 euron rikesakot, mutta Telegraph-lehden mukaan Christian kertoi sen olevan joka sentin arvoista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.