Valokuvakansiosta löytyi taiteltu A4-arkki – vaimo liikuttui kyyneliin sisällöstä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Romanttisista Euroopan matkoista haaveillut vaimo koki elämänsä yllätyksen, kun hänen miehensä kertoi vievänsä hänet Lontooseen. Mies oli suunnitellut vaimolleen omaperäisen yllätyksen ja kuvasi hetken, jolloin se paljastui vaimolle.

Aviomies oli ostanut rakkaalle puolisolleen lahjaksi valokuva-albumin. Mies oli vihjailevasti tulostanut albumiin valmiiksi kuvia Lontoosta ja heidän tulevasta majoituskohteestaan. Lahjasta ilahtunut vaimo ei ymmärtänyt vihjeitä, vaan kiitti miestään hienosta albumista.

Sitten mies paljasti, että albumissa oli lentolippu matkakohteeseen ja se oli ihka aito lippu. Vaimo tutkiskeli lentolippua hillitysti ja epäluuloisesti kunnes huomasi, että lipussa todella luki heidän nimensä ja ajankohta matkalle.

Totuuden paljastuttua vaimo purskahti itkuun. Hän oli ikionnellinen kuullessaan, että he matkustavat vihdoin Englantiin. Onnen kyyneliä tirauttava vaimo tutki tarkkaan heidän majoituksestaan otettuja kuvia ja vaikutti siltä, että naisen onnella ei ollut rajoja. Aviomiehen hellyttävä yllätys oli mennyt putkeen.