Härski varas iski poliisiasemalle Helsingissä – uskomaton tapaus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti edusta ihmiskunnan älykkäintä kansanosaa, ja siksi julkisuudessakin saadaan usein naureskella rikollisten toinen toistaan typerimmille tempauksille. Nyt varas on iskenyt erittäin epätodennäköiseen paikkaan Helsingissä. Mies nimittäin varasti poliisilaitokselta matkapuhelimia.

Helsingin poliisilaitos kertoo, että eilen iltapäivällä Pasilan poliisitalossa asioi miehenkilö, joka varasti virkailijan pöydältä latauksessa olleen matkapuhelimen virkailijan poistuttua hetkeksi työpisteeltä.

Tekijä jäi kiinni, mutta tarina ei loppunut vielä siihen. Tekijä nimittäin pääsi kuulustelujen jälkeen vapaaksi, mutta palasi myöhemmin takaisin rikospaikalle hoitamaan alkuperäistä asiaansa.

Jälleen kerran vierailu poliisiasemalle päättyi kännykkävarkauteen, kun mies anasti toiselta asiakkaalta matkapuhelimen. Tälläkin kerralla tekijä jäi rysän päältä kiinni, mutta nyt hänet majoitettiin poliisivankilaan rikollisen toiminnan jatkamisen estämiseksi.