Koira suojeli emännän raskausvatsaa – ei antanut kenenkään koskea

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäidin odotusaika oli saanut myös koiran suojeluvaistot heräämään. Koira oli oivaltanut, että omistajan vatsassa oli tuleva perheenjäsen. Uskollinen pitbullin ja bokserin risteytys ei antanut kenenkään koskea omistajansa vatsaan.

Pariskunta oli päättänyt todistaa, että koiran ylisuojelevuus ei ollut mikään vitsi, vaan koira otti suojelijan roolinsa vakavasti. Tuttava kuvasi videolle, kun tuleva isä lähestyi raskaana olevaa puolisoaan.

Kosketus omistajan raskausvatsaan sai koiran murisemaan ja hyppimään. Koira selvästi varoitti toista omistajaansa, että hän liikkui kielletyllä alueella. Koiran reaktiosta huolimatta isäntä yritti laittaa toistuvasti kätensä puolisonsa vatsalle.

Koira puolusti raskasvatsaa murisemalla ja hyppäämällä käden eteen. Karvakuono myös varoitti miestä ottamalla hänen kädestään varovaisesti kiinni. Uskollinen hännänheiluttaja yritti ilmoittaa miehelle, että vatsan kopelointi ei ole sallittua.

San Francisco Globe -lehden mukaan koiran käyttäytymisestä voi havaita, ettei se käyttäytynyt aggressiivisesti, vaan se halusi vain suojella tulevaa vauvaa. Pariskunta julkaisi videon koiransa ylisuojelevasta toiminnasta netissä. Monet videon nähneet kommentoivat, että tilanne on suhteellisen tuttu koiraperheissä, joissa omistaja on ollut raskaana. Videolla nähdystä koirasta tulee vielä oiva suojelija pienelle taaperolle.