Muodokas Vilma on Suomen Kim Kardashian – katso muodokkaat kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen seurapiirikaunotar Kim Kardashian lukeutuu maailman seuratuimpiin julkkiksiin. Monet hänen faneistaan ovat ryhtyneet jope leikkelemään itseään näyttääkseen enemmän idoliltaan. Lisäksi monessa maassa on suoranaisia Kimin kaksoisolentoja. Suomessa sellainen on Vilma Roiha.

Muodokas ja näyttävä Vilma on julkaissut näyttäviä kuviaan aktiivisesti Instagramissa, jossa hän on saavuttanut nopeasti runsaasti seuraajia. Nykyisin Tampereella asuva Vilma poseeraa upeissa nettikuvissaan asiaankuuluvasti pääasiassa selfie-kuvissa.

Kuva, jonka Vilma Amanda Roiha (@vilmade) julkaisi

Moikkamoii

Kuva, jonka Vilma Amanda Roiha (@vilmade) julkaisi

Kuva, jonka Vilma Amanda Roiha (@vilmade) julkaisi

Jyväskylän vahvistus saapu kaupunkii ! Kuoleman kautta voittoon ja skumppa auki

Kuva, jonka Vilma Amanda Roiha (@vilmade) julkaisi