Kaahailun karu tulos – Honda Civic pyörähti katolleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rauhallisella metsätiellä kaahaillut autokuski on julkaissut netissä videon, jossa hän esittelee kojelautakameransa kuvaamaa materiaalia. Videolta käy ilmi, että kaahailulla oli ikävä, vaikkakin arvattava, lopputulos.

Hurjastelu loppui nimittäin lyhyeen, kun auto törmäsi rinteeseen ja kääntyi katolleen. Oli onni onnettomuudessa, ettei kaahailu johtanut onnettomuuteen sivullisten kanssa. Kuskilla kävi hyvä tuuri, ettei hän loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti. Mies on päättänyt nimetä videonsa opettavaisessa mielessä sanoin: ”Näin Civic saadaan kääntymään ympäri”.

Ajokameran kuvaama video on hurjaa katsottavaa. Autokuskin julkaisema video on varoittava esimerkki siitä, mihin hurjastelu saattaa johtaa. Tässä tapauksessa auto lopulta kippasi ympäri.