Janne Ordénilta uutta musiikkia – Handyman tehtiin kolmeen kertaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovassa nousukiidossa oleva poppari Janne Orden julkaisi tänään seuraajan viime vuonna ilmestyneelle Tuhatta (feat. Redrama) -kappaleelleen. Tuoreella Handyman-singlellä on mukana vierailemassa uusi tuttavuus Edward.

Handyman-kappaleesta tehtiin matkan varrella kolme täysin eri versiota, eri teksteillä ja eri tuotannolla. Lopulta kappaleeseen onnistuttiin saamaan haluttu tyyli ja sisältö.

– Nyt kun ajattelee, niin hyvä että hierottiin, koska lopullinen versio on ehdottomasti sitä mitä sen olisi jo alunperin pitänytkin olla. Haluttiin hyvää ja positiivista fiilistä, mutta tyylikkäällä tavalla ja siltä se meidän korviin kuulostaakin. Ainakin omasta mielestäni Handyman on erinomainen jatkumo Tuhatta –sinkulle, Janne Orden kertoo.

Handyman -singlen julkaisua juhlistetaan tänään perjantaina keikalla Elmun baarissa Helsingissä. Janne Ordenin debyyttilevy julkaistaan vuoden 2015 aikana.