Lammas luulee olevansa yksi koirista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin, miten Englannin maaseudulla asusteleva Keith-niminen lammas luuli itseään lammaskoiraksi. Nyt YouTubeen on julkaistu video toisestakin lampaasta, joka potee myös pientä identiteettikriisiä.

Pet-niminen lammas leikkii videolla koirien kanssa. Pet elehtii ihan samalla tavalla kuin koirat. Se hyppii, pomppii ja jahtaa toisia koiria ja nauttii ulkona leikkimisestä. Toiset koirat näyttävät kohtelevan lammasta kuin se olisi yksi heistä.

Jemma Mackenzie kertoo lataamallaan videolla, että Pet on tuotu heille orpona ja se on kasvanut neljän collien kanssa pienestä pitäen. Omistajan mukaan Pet pitää vanhinta Dice-nimistä koiraa hänen emonaan, seurailee sitä joka paikkaan ja jopa nukkuu samassa kopissa sen kanssa.