Mies keskittyi kännykkään – ei huomannut mykistävää näkyä vieressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luontokuvaaja sai uskomattoman hetken tallennettua kameraansa, kun iso ryhävalas ui aivan hänen ohitseen. Kuvasta tekee huvittavan se, että viereisessä veneessä oleva mies ei huomannut mitään, koska hänen silmänsä olivat liimattuna puhelimeen.

Ammattilaisvalokuvaaja Eric Smith sai veden pinnalla käyvästä ryhävalaasta kuvan Kaliforniassa Redondo Beachin vesillä. Smith oli tyrmistynyt siitä, että viereisessä veneessä ollut mies ei edes huomannut, että puolen metrin päässä hänestä ui valtava valas.

Mies olisi saattanut saada upean kuvan kohtaamisesta valaan kanssa muistokseen, mutta sen sijaan hän oli niin keskittynyt puhelimensa ruutuun, että Smithin mukaan ei edes huomannut tätä upeaa hetkeä. Tilannekuvan saaman mediahuomion vuoksi kuvassa näkyvä mies luultavasti päätyy saamaan kuitenkin muistokseen tämän Eric Smithin nappaaman kuvan hänestä ja ryhävalaasta.