Mies taiteili nunchaku-veitsillä – älä yritä tehdä perässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taitava nunchaku-ottelija Kacper Borowski on päättänyt viedä temppuilunsa astetta uhkarohkeammalle tasolle. Mies on nimittäin korvannut nunchaku-keppinsä veitsillä. Hurjalla temppuvideolla Borowski taiteilee käyttäen kauhistuttavan terävää taisteluvälinettään.

Ennen temppuaan Kacper demonstroi, kuinka teräviä ketjun päässä olevat veitset olivat. Ottelija leikkasi veitsellä omenan kahti ja antoi katsojien ymmärtää, että veitset ovat hyvässä terässä. Sen jälkeen mies alkoi temppuilla veitsillä heilutellen niitä ympäriinsä.

Pienikin virheliike johtaisi haavoittumiseen. Erilaisia liikkeitä esittelevä ottelija pyöritteli veitsiä ammattilaisin ottein ja välillä veitset hipoivat läheltä miehen vartaloa. Kylmäpäinen ottelija onnistui selviytymään tempusta ilman vammoja. On sanomattakin selvää, että Borowski on ammattitason nunchaku-ottelija, joten kyseistä temppua ei ole tarkoitettu kenenkään, etenkään amatöörien kokeiltavaksi.