Naapurien raju riita lumesta – raivokohtaus videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oman viihtyvyyden kannalta on tärkeää pitää hyviä naapurisuhteita yllä. Usein hyvien välien eteen ei tarvitse nähdä paljoa vaivaa, vaan riittää, että toiset otetaan huomioon ja käyttäydytään asiallisesti. Yhdysvaltalaisessa naapurustossa välit olivat kuitenkin päässeet tulehtumaan.

Naapurusten välille oli syntynyt riitaa lumesta. Toinen naapureista on kuvannut videolle riitelynsä naapurin sedän kanssa. Mies raivosi hänen pihalleen puhalletusta lumesta. Ilmeisesti toinen naapuruksista oli röyhkeästi lumilingolla singonnut omalta pihaltaan lumet naapurin pihaan.

Röyhkeä käytös oli saanut toisen naapureista raivon valtaan. Video on julkaistu netissä ja sillä on selvästi yritetty kalastella sympatiaa videon kuvannutta kohtaan. Yritys ei ole onnistunut, sillä valtaosa ihmisistä on ollut sitä mieltä, että raivoavalla naapurilla on aihetta suuttumiseen.

Olisi vaikea kuvitella tilannetta, jossa naapurit hyväksyisivät sen, että toinen naapuri puhaltaa heidän pihaansa lehtiä tai lunta. Itsekäs ja röyhkeä käytös oli aiheuttanut myös tässä tapauksessa riidan. Toivottavasti naapurisopu palautuu lumien sulettua pois.