Liikennetörttöilijät kuriin Venäjällä – näyttävä kosto autolla sikaileville

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko venäläisiä miehiä on päättänyt valistaa autokuskeja liikennesäännöistä. Löyhästi sääntöjä noudattavat autonkuljettajat aiheuttavat vaaratilanteita liikenteessä päivittäin. Nyt miehet ovat päättäneet ottaa silmätikuikseen ne kuskit, jotka yrittävät kiertää sääntöjä.

Netissä julkaistu video osoittaa, että järkyttävän moni autolla liikkuva ajaa Venäjällä pitkin jalkakäytäviä. Autoilla körötellään keskellä tietä, joka on tarkoitettu vain kevyelle liikenteelle ja jalankulkijoille.

Miehet ovat ottaneet asiakseen kostaa kuskeille, jotka eivät piittaa liikennesäännöistä. Videolla ne kuskit, jotka eivät suostuneet peruuttamaan pois jalkakäytävältä saivat suuren tarran tuulilasiinsa. Valtavan kokoinen tarra oli osoitus siitä, että kuski on liikennettä vaarantava ääliö.

Monet kuljettajista huomasivat tekevänsä virheen ajaessaan jalkakäytävällä ja peruuttivat vapaaehtoisesti pois jalankulkijoiden tieltä. Jotkut sen sijaan alkoivat haastaa riitaa ja yrittivät jopa ajaa kuvausryhmän jäsenien päälle.

Yllättävän moni liikennesääntöjä rikkovista ”rattiääliöistä” oli naisia. Toisin kuin Suomessa, Venäjällä naiskuskit eivät selvästikään aja yhtä varovaisesti ja liikennesääntöjä kunnioittaen. Toivottavasti videolla nähdyt kuskit ottivat opikseen.