Nyrkkeilymestari Wladimir Klitschko: ”Ottelut pientä verrattuna synnytykseen!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uunituore perheenisä Wladimir Klitschko on ikionnellinen eskoistyttärestään näyttelijätär Hayden Panettieren kanssa. Joulukuussa maailmaan putkahtanut tytär Kaya on nyrkkeilijäisänsä silmäterä. TMZ-viihdesivusto haastatteli kiireistä urheilijaa ja Klitschko kertoi olevansa onnensa kukkuloilla.

Splash
Splash

Mies kertoi lehdelle, että hän ihailee Hayden-kihlattuaan suuresti ja että edes hän ei voi kuvitella kuinka raskas kokemus synnyttäminen voi olla. Vaikka mies on työkseen nyrkkeilykehässä ottelijoiden moukaroitavana, ei hän pidä sen tuottamaa kipua millään tavalla verrattavissa synnytykseen. Mies totesi haastattelussa, että nyrkkeilyotteluiden tuottama tuska on pientä verrattuna synnyttämiseen.

Klitschko on sitä mieltä, että kaikki naiset ovat hänen suuria sankareitaan. Isokokoisen nyrkkeilijän mukaan naiset kestävä kipua paljon paremmin kuin miehet. Ilmeisesti synnytyksessä mukana oleminen oli isälle kova paikka, vaikka kyse oli muuten koskettavasta hetkestä. Kaikki oli sujunut hyvin ja onnellisen pariskunnan perhe kasvoi yhdellä uudella jäsenellä.

Splash
Splash