Kim Kardashian yllättää – herutuskuvissa mainosvideolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian palkattiin äskettäin T-Mobile -operaattorin mainoskasvoksi Yhdysvaltojen Super Bowl -sesonkia silmällä pitäen. Operaattorin huvittavassa mainoksessa Kim Kardashian pilailee yllättäen omalla kustannuksellaan.

Mainoksessa Kardashian kertoo huvittavan huolestuneesti kuluttajille, että ihmiset eivät käytä mobiilidataa tarpeeksi. Kardashianin huolen aiheena oli se, että kaikki se käyttämätön data palautuu operaattoreille ja mobiililiittymä, josta kuluttaja on maksanut ei ole täydessä käytössä.

Kardashian oli mainoksessa oli surullinen erityisesti siitä, että kaikki se hukkaan heitetty data olisi voitu käyttää siihen, että fanit katselevat hänen selfieitään, hänen asujaan ja hänen lomakuviaan. Tähden mielestä on erittäin traagista, että ihmiset eivät käytä mobiilidataansa loppuun asti, vaikka he maksavat siitä.

Hulvaton mainos osoittaa, että realitytähtönen osaa olla itseironinen ja suhtautua omaan nettikäyttäytymiseensä huumorilla. Mainos vetoaa varmasti tähtösen faneihin ja tästä lähtien Kardashianin fanit jotka ovat T-Mobilen käyttäjiä kuluttavat dataansa koko rahan edestä.