Koira hullaantui saippuakuplista – hidastettu video ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämä video jos mikä maistuu kesältä ja saa katsojan kaipaamaan valoisaa ja lämmintä vuodenaikaa. Ruoho on vihreää, aurinko paistaa ja mikäs sen parempaa kuin leikkiä ulkona oman koiran kanssa. Videolla nähtävä Oscar-niminen yorkshirenterrieri rakastaa kuplia.

Koirasta on kuvattu hauska video, jossa ilmaan on puhallettu paljon saippuakuplia ja Oscar yrittää niitä kiinni. Koira nauttii selvästi siitä, kun se saa hypätä kuplaa kohti ja puhkaista sen kuonollaan.

Videon loppupuolella koira on puhkonut jo todella monta saippuakuplaa ja lipoo kielellä suupieliään. Saippuavesi ei välttämättä ole parhaimman makuinen tai terveellisin leikkikaveri, mutta ainakin koiralla näytti olevan hauskaa ja kuono on saatu puhtaaksi.